Friday, 24 June 2011

sem baru semua baru.

Selamat pagi!!!
eceh... awal nya cik neena post prasaan hari nie.. bukan ap.. dok bedebor nk masok sem baru nie. SEM 2.
setelah jerit payah nk pastikan paper takde yg repeat akhirnya nena berjaya melangkah ke sem 2 tanpa sebarang paper yg nk kena carry lg..
Cakap mcam nk grad dah minggu depan ha.. tak kose maq! >.<

WEELLLL....
sem baru semua baru? apakah ia.. jeng jeng jeng... hahaha
msti la azam baru dan barang2 baru... CINTA baru? oohhh! itu tidak.. study2. ku kuatkan perasaan untuk menolak cinta! yyeeehhaaa~!
mp3 lama dah osak.. so kena la beli mp3 baru.. sedey mmg la sedey! tapi diri sendiri ngok pegi charge kat Lab. dalam Lab majoriti PC penuh virus kuman jin iblis!! errgghh!!
ok2..barang yg lepas usah di kenang... walaupun berdarah hati tgk mp3 kesayangan menjadi mayat hidup lam pencilbox.

APA LAGI YANG BARU YA....
huhu.. apa lagi kalau bukan lect baru.. baru la bgi budak2 junior yg melangkah ke alam senior. haha. senior 6 bulan.. jgn nk senior sgt la kaw... meloya aku!
ingat ya cik nena jgn buat hal mcm sem lepas lagi.. kaw nk kena buang polikah? ouh! tidakk..tidakk...
ok! saya berjanji tak kan perang lagi dgn lect saya.. be matured! i love you lect *sesungguhnya bunyi tak ikhlas..

ok la.. nanti post lagi... tata~

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Assalammualaikum.. terima kasih sudi membaca
Tinggal kan komen anda...
Lot Of Love. NeenaLee