Thursday, 8 December 2011

JATUH CINTA DENGAN BUDAK KELAS..

PERASAN TEROK
kalau ternampak si dia mesti gelabah lain macam. sejuk habis tapak tangan dgn tapak kaki. kalau time tu kat kafe ke tgh makan. mesti kowang cover habes pnya la time makan tu. rasa macam dia tengah ushar kowang je kan? padahal dia tu baik punya melantak sikit pun tak pandang kowang. perasan tak? haha

PERFECT
ini kes kalau kowang minat kat someone yang 1 kelas dgn kowang. sebelum nk pegi tu bangun awal nk besiap. yg perempuan dgn make up nya, perfume, peerggh! kembang hidung tu. yg lelaki mesti rambut mawu bajet artis hotsentap. baju kalau boleh dress macam ada pertandingan hero remaja ja. time tu kowang asa kowang la paling style. kan? hehehe

COVER
kalau nampak si dia tu memang cover habes la. tak cover ayu mesti cover macho. perempuan tu kalau cover ayu, aduh. member2 mesti rasa nk bagi pelempang. sampai presentation pun tak dengar suara dah. yang lelaki kalau boleh mesti la nk showoff kasi perempuan tu perasan yg beliau wujud kat situ sedangkan perempuan tu memang tawu yg mereka 1 kelas dari first day lagi.

BAIK HATI SEMACAM
kalau yg ini haruslah. selalunya lelaki. nak tunjuk caring maring tu. smpai sanggup bayar minum perempuan tu sekali dgn member2 beliau sekali. mesti dia harap perempuan tu cakap "u ni so sweet!" hahaha. yang perempuan plak mesti baik hati kat otak. yela dah bekenan sgt kat lelaki yg lembab bab subject tu. dia dgn baik hati nk buat2 ajar. mesti dia harap laki tu ckp "pndailah u nie. i suka." padahal malam tu study mcm nk tekeluar biji mata. hehe

TUNGGU
time nie part kelas dah habis la. yang lelaki mesti tunggu perepuan idamannya keluar kelas. lepas tu jalan buat2 bising nak tarik perhatian perempuan tu. padahal perempuan tu asa yg kowang tu bising nak mampos smpai asa nk hempas kepala kowang dgn buku2 dia yg berat tu. yang perempuan nie kena tunggu dalam kelas sebab lelaki selalu last in first out dlm kelas. ha, time tu perempuan mesti buat2 sapu kelas nk tunjuk bakal calon isteri pilihan la.. hahaha

SAJA BUAT GURAUAN. KALAU ADA TU NASIB LA.. :'p

NEENA LEE

1 comment:

  1. hey, nuha dah tukar link baru. harap dapat follow balik. thankyouu :)
    duniacheriteranuha <-- lama

    jejariberjiwa <-- baru :)

    ReplyDelete

Assalammualaikum.. terima kasih sudi membaca
Tinggal kan komen anda...
Lot Of Love. NeenaLee